woensdag 2 mei 2012

afscheid nemen


Vanmorgen was het tijd om Tom en Gemma weg te brengen. Zij gaan hun vakantie voortzetten in New York. Omdat ze afkomstig zijn van Curacao en nu al twee weken in zonnig Florida hadden doorgebracht, hadden ze behoefte aan een wat frisser klimaat. Vanmorgen vertrokken ze dus, om 9 uur hebben we ze, gekleed in lange broek en trui, afgezet op Orlando international airport. Op naar de 10 graden! Wij hebben een hele leuke vakantie met hen gehad en zullen we zeker gaan missen de komende tijd. Vooral Maud had het er erg moeilijk mee. Gelukkig is er Skype.
Wij zijn daarna doorgereden. Marcha had vanmorgen haar telefoon laten vallen en het (al eerder vervangen display) wat kapot. Op dus naar de Apple store in de Florida mall. Daar wordt je dus niet zomaar geholpen. Nee, je moet daar een afspraak maken. Gelukkig konden we al na een half uur terug. Repareren was $ 99,- maar voor $ 150,- kregen we een vervangend toestel. Doe maar dan. Pff, zucht. Daarna nog wat kleren en schoenen gekocht in de, mooie en schone mall. Dit is geen outletcenter maar de prijzen scheelden niet veel. Nog eens de Euro-Dollar koers eraf en het was weer lekker inslaan. Aangezien we de laatste maanden op rantsoen stonden met betrekking tot inkopen (omdat we juist nu wilden inslaan) gingen we aardig los.
’s Middags op tijd thuis om daar eens goed op te ruimen en te spelen met de door Amazon keurig bezorgde Lego te spelen. Lekker thuis pannenkoeken, hotdogs en salade gegeten (het is vakantie) en daarna op tijd naar bed. Morgen gaan we naar Legoland. Eindelijk eindelijk! Zo’n dertig jaar nadat ik bij ome Wil en tante Ood een boekje heb kapotgelezen over Legoland ga ik er eindelijk zelf naartoe. Ik ben benieuwd, hopelijk mag ik lekker veel bouwen van mama en van Maud en Tim en hoeven ze niet de hele tijd in die attracties :p

Tot schrijvens!

1 opmerking:

  1. New York, ook erg leuk. Dat het daar nu zo fris is, kort geleden was het er behoorlijk warm. Zelf waren we er in januari, toen was het echt koud.
    Komt vast goed in Legoland :-)
    Wij zitten nog met een kapot iPad scherm, ik ben benieuwd wat dat gaat kosten om het te vervangen.
    Hier kost het tussen de 150 en 175 euro.

    BeantwoordenVerwijderen