woensdag 2 mei 2012

Maandag marktdag


Maandag hadden Marcha en ik een dagje alleen. Lekker samen naar de shopping mall geweest. Aardig geslaagd. Bij de meeste winkels 10% en bij sommige zelfs 20% extra military discount gekregen. Leve de veteranenpas!
We zijn maar meteen naar de Premium outlet op international drive gereden. Door de autoperikelen hebben we daar de vorige keer niet heel veel kunnen rondkijken. Fijne shoppingmall. Bij een van de standjes die daar in het midden staan, standjes waar je meestal ver vanaf blijft staan, liet Marcha zich overhalen door een Columbiaanse om haar nagels te laten behandelen. Met een nieuw soort vijltje werden de nagels super glad gemaakt. Gemma had het er ook al over gehad en die baalde er ’s avonds van dat ze niet zo’n setje had meegenomen. Bij dezelfde stand verkochten ze ook Oro Gold produkten. Dat is een lijn van dure, maar oh zo goed werkende, cosmetica. Wij hebben tijdens onze trip naar Vegas een potje gekocht en dat spul is werkelijk fantastisch. Nu dus weer een potje meegenomen. Meteen eens gevraagd of ze al een Nederlandse distributeur hebben…Wie weet, binnenkort op www.zorgvoorthuis.nl
Natuurlijk ging er een beetje korting vanaf omdat we meer kochten, heel veel was het niet. Grappig eigenlijk dat ik van die vooroordelen heb betreffende kleine standjes.
We hadden al besloten dat we ’s avonds zouden gaan eten bij de Cracker Barell. Weer een heerlijke hap genoten. Helaas voor een bepaald iemand in ons gezelschap werd er geen wijn geserveerd bij het eten. Dit restaurant daalde dus meteen in de top-10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten