zaterdag 21 april 2012

Rust aan de stukken


Rust aan de stukken

Op vrijdag hebben we de auto van Tom ingeleverd bij het Disney Car center, we zijn dus in DisneyWorld geweest! Ongeveer 100 meter en toen snel terug. We moesten namelijk nog ontbijten. Dat werd de Cracker Barel. Heerlijk gezond ontbijt met gerookte ham, eieren en pap, pancakes voor Maud en Tim en salades voor de dames.

Daarna lekker een stukje om rondgereden op zoek naar een simlockvrije telefoon voor Gemma. Wallmart, geen unlocked phones. Best Buy, 8 modellen en niet diegene die mevrouw wil hebben. Dan toch maar bestellen via internet? Of niet? Of wel? Zucht… :p

Even gestopt bij een spellenwinkel. De boardgamegeek in mij wist toevallig dat die in deze hoek zat. Veel te duur. Laat maar, bestel het wel via het net en laat het hier bezorgen, we zijn er nog wel eventjes. Gisteravond lekker pasta met spinazie gemaakt, net als thuis. Al zitten we dan niet met een wijntje naast het zwembad te eten.

Daarna op tijd naar bed, het schema is namelijk gewijzigd. We hadden aan één dag genoeg om bij te komen. Dus in plaats van de uitgezochte, minst drukke dag, aanstaande dinsdag, gaan we morgen naar Seaworld. Of eigenlijk vandaag, want ik schrijf dit op zaterdagochtend rond zeven uur. De rest zal zometeen wel wakker worden. Ik ga koffie zetten. Tot schrijvens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten