zaterdag 28 april 2012

Epcotsbeu

Vandaag een dag Epcot. Weer op tijd uit bed en op tijd in de auto. Voor de vierde keer deze week stonden we net voor parkopening in de rij. Heerlijk, dat was de vorige keer wel anders. Na de opening meteen wat leuke attracties gedaan. Soarin' en twee keer Mission to Mars gedaan. Ook genoten van de aquaria en ride bij het Sea paviljoen. Vervolgens begonnen met een rondje Showcase of the world. Dit zijn een soort vakantiebeurs-paviljoenen waar allerlei landen zichzelf presteren. Prachtig gemaakt allemaal hoor, maar als je zelf in Europa woont ben je waarschijnlijk in de helft van het paviljoen al geweest.
En het was heet vandaag, enorm. En druk ook! Allemaal mooi en aardig wat de busy day Guide zei ( vandaag zou een rustige dag zijn), die had er geen rekening mee gehouden dat er een danswedstrijd zou zijn en het park zou overstromen met tieners in danskostuums.

Halverwege kwamen we erachter dat we eigenlijk allemaal liever in het zwembad lagen.
Het lijkt erop dat we een virus hebben opgelopen, het atractionitis. Oftewel pretparkmoeheid. Te veel gesjokt en gesjouwd in een te korte periode.
Langzaam richting uitgang dus, nog maar met een paar prinsessen op de foto, en vlot richting de airco in onze Big Jap.

Om drie uur zaten we dus weer in de auto, misschien dat we straks nog terug rijden voor het vuurwerk, misschien...

eerst maar ff in de plomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten